Woning C-DZ

Fase: Uitgevoerd
Beschrijving: Verbouwing en uitbreiding van een vrijstaande woning

Tegen het bestaande hoofdvolume wordt een nieuwe achterbouw voorzien, bestaande uit 2 verdiepingen. Op het gelijkvloers komt een bijkomend salon en speelruimte, die uitgeeft op het bestaande terras. Op de verdieping komen 2 extra slaapkamers. De gevel naar de tuinzijde is sterk beglaasd, om optimaal contact te hebben met de tuin.

De bestaande gevels op het gelijkvloers worden bij deze verbouwing geïsoleerd en van witte crépi voorzien.
De gevel van de nieuwe uitbreiding wordt in zwart gelakte, licht gestructureerde beplating gerealiseerd. De naden van de panelen worden uitgelijnd op de openingen die de ramen snijden in het volume. Dit zwart volume contrasteert met het bestaande witte volume van de huidige woning.