Dimitri Debougnoux

Over ons

Dimitri Debougnoux is afgestudeerd als ingenieur-architect in 2005 aan de KU Leuven en heeft vervolgens 2 jaar stage gelopen in het Brussels architectenbureau Samyn and Partners. Sinds 2016 is hij zelfstandig zaakvoerder-architect.

Het bureau heeft als uitvalsbasis Duffel en verwezenlijkt projecten in de directe omgeving. Realisaties zijn er onder andere in Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Lier, Mechelen, Putte …

De projecten omvatten zowel nieuwbouw als renovatie van particuliere woningen en appartementsgebouwen.

Centraal bij alle projecten staat een persoonlijke aanpak  op maat van de opdrachtgever. De projecten worden door hemzelf gedaan van het begin tot het einde, waardoor de opdrachtgever slechts één aanspreekpunt heeft.

In de ontwerpfase worden gedetailleerde 3D-visualisaties gemaakt zodat de bouwheer een realistische voorstelling van het ontwerp heeft.

Projecten omvatten zowel nieuwbouw als ingrijpende energetische totaalrenovaties die het niveau van nieuwbouw halen. Als architect met het BEN-label, worden duurzame ingrepen geëvalueerd in functie van het budget.

In uitvoeringsfase wordt veel aandacht gegeven aan de werfopvolging om tot een correcte realisatie te komen. Er wordt gewerkt met lokale aannemers uit de directe omgeving.

info@dd-architect.be+32 (0) 474 / 66.08.28Beukheuvel 49, 2570 Duffel Ben Logo